Cursussen

Schilderen op keramiek

Schilderen op keramiek
Meer Informatie

Forte Sorgnano
+39 075 987131 | +39 339 8723778

DE KERAMIEK SHOP - MAIOLICHE GRAZIA DERUTA

Druk uzelf uit in de kunst van keramiek, verdiep u in de transformatie van de materie, het bestuderen van de effecten van kleuren en afwerkingen en tenslotte de opwindende bakoven. Een oud proces dat ons dichter bij onze voorouders brengt. De meesterpottenbakkers van Deruta zullen u begeleiden op deze artistieke reis, verwijzend naar de vooruitgang van de kennis, de methoden en de huidige technologieën om de manuele creativiteit te ondersteunen. De duur en de inhoud van de cursussen kunnen worden aangepast aan uw wensen en zullen plaatsvinden in het "Laboratory Ubaldo Grazia" in Deruta.


Zelf koken

Zelf koken
Meer Informatie

Forte Sorgnano
+39 075 987131 | +39 339 8723778

Wilt u leren hoe u de meest beroemde pastagerechten en traditionele Umbrische gerechten kunt koken? Forte Sorgnano biedt u de kans om dat te doen. Onder begeleiding van een ervaren persoon kunt u "zelfgemaakte pasta" bereiden voor een onvergetelijke maaltijd, met de smaken en geuren van dit land. De voldoening om iets meer over de culinaire specialiteiten van Umbrië te weten is goed te combineren met het plezier van het consumeren ervan!


Yoga

Yoga
Meer Informatie

Forte Sorgnano
+39 075 987131 | +39 339 8723778

Het beoefenen van Yoga of Tai Chi Chuan te midden van de ongerepte groene heuvels rond Forte Sorgnano is zeker één van de beste manieren om deze discipline te benaderen. Op het speciale moment waarop de geest en het lichaam ontspant na de activiteiten in de stilte van de avond zullen we een oefening doen om te ontspannen en te verjongen voor de beste lichamelijke en geestelijke conditie om het zomerseizoen tegemoet te zien; als we ons bevrijden van de spanning en de vermoeidheid zullen we meer openstaan om de energieën van de wedergeboorte gestimuleerd door de zomer te waarderen. Onze instructeur zal blij zijn om een aangepaste les of cursus voor u samen te stellen.

Forte Sorgnano biedt een tevens de mogelijkheid cursussen op maat de duur van één, twee of drie dagen of een week intensieve seminars les verdeeld over de dag.

De activiteiten die Forte Sorgnano, samen met het centrum YANTRA Yoga en welzijn van Foligno (Pg) worden voorgesteld:

Aktivität

- Yoga;

- Dance Movement Therapy;

- Tai Chi Chuan;

- Qi Gong.